BOX

Szeretnél végre valami IGAZÁN különleges ajándékot adni szerettednek?

Neked is piszkosul eleged van már a sablonos ajándékokból? Eleged van abból, hogy „aha, köszi” és az ajándékod már a sarokban is landolt? Szeretnéd VALÓBAN emlékezetessé tenni a pillanatot? Akkor van egy jó hírem: Speciális ajándékboxainkkal már évek óta „titkos fegyvere” vagyunk vásárlóink töretlen sikerének – ezért nem tudsz mellényúlni, sőt… Szakértői segítséget nyújthatunk neked is a legjobb választásban – méghozzá a te egyedi esetedben! Itt az idő, hogy kimutasd mennyit jelent számodra!

“Tanácstalan voltam anyukámnak szülinapra mit is adjak, megnéztem ezt az oldalt és amik vannak képek videók mind nagyon tetszett, szépek csodálatosak gyönyörűek! Normálisak voltak segítőkészek, aranyosak ide hozták nekem házhoz csodálatos emberek!!!!”

“Nagyon ajánlom mindenkinek, aranyos és nagyon barátságos eladó. Nagyon gyorsan lebonyolítottuk a vásárlást! Köszönöm szépen!”

Tudom, hogy milyen amikor tanácstalan vagy. Tudom, hogy milyen amikor napokon át töröd a fejed, hogy a legjobb ajándékot adhasd és senki nem tud benne segíteni. Tudom, hogy milyen amikor valami apróságot szeretnél adni, ami mégis nagy jelentőséggel bír. Tudom, hogy milyen amikor azt érzed, hogy bármit is választasz, az nem tudja igazán kimutatni, hogy mennyire fontos a számodra. Igen, tudom, hogy nehéz… De hadd áruljak el egy titkot… Nincs olyan ember, aki ne értékelne egy ilyen rendkívüli ajándékot, mint amit tőlünk kaphatsz!

Családi vállalkozásunk már kikísérletezte, hogy hogyan adhatja a kezedbe a legjobb megoldást, akkor, HA…

  • te a hagyományos ajándékok helyett, szeretnél inkább egy olyan egyedi értéket adni, ami az évek múltán is maradandó emléket hagy a szerettedben
  • azt szeretnéd, hogy ez a számodra fontos ember esetleg meghatódjon a figyelmességedtől
  • azt a megnyerő benyomást szeretnéd kelteni, hogy kifinomult stílusod van és alaposan átgondolod, hogy milyen értékes ajándékkal kedveskedsz (ezzel akár lemosva másokat a pályáról… 😉 ) miközben mi ezt a hosszas és (sok esetben) gyötrelmes ajándékválogatási időt megspóroljuk neked
 
Hogyan csináljuk?
Lényegében dekoratív virágokból álló, friss, „ehető” csokrokat készítünk neked, amiket alaposan szelektált, minőségi csokoládéval díszítünk majd fel, és az általad választott egyik bevált és különleges formánkra fogjuk kialakítani. Ezután személyes üzenettel gazdagítjuk, és így szinte bármilyen alkalomra találhatsz majd tökéletes ajándékot a kínálatunkból. Legyen szó névnapról, születésnapról, gratulációról, Nőnapról, Valentin napról, Karácsonyról és minden jelentős alkalomról. Vagy legyen ez egy teljesen átlagos kedd délután, amit pont te fogsz különlegessé varázsolni az ajándékunkkal! 😉 Miután egy szál virág is nagyon romantikus tud lenni, képzeld csak el, milyen hatást érnél el egy szakértői kézzel készített csokorral – a kedvenc csokijaival díszítve!
Szóval, mit kell most tenned ahhoz, hogy neked is készítsünk egy ilyen speciális, egyedi igényedre szabott ajándékboxot?
Gyere, nézz körül webshopunkban és rendelj tőlünk online, vagy térj be hozzánk, ha szeretnéd személyesen is szemügyre venni a speciális kínálatunkat! Mindkét esetben készen állunk szakértői útmutatást nyújtani a te egyedi esetedhez – nézd meg most.